Sessió: No iniciada

Search

ARTICLES - ZONA 1 (BANNER HORIZONTAL)

Els restaurants Lo Paller del Coc de Rialp i Er Occitan de Bossòst reben un Sol de Repsol

FOTO_ EFE Els representants dels restaurants amb tres sols de la Guia Repsol

ARTICLES - ZONA 2

Santa Cruz de Tenerife va ser ahir epicentre de la gastronomia espanyola amb la gala dels Sols Guia Repsol que va aplegar més de 200 cuiners i cuineres de tot Espanya en una trobada en què es va premiar els millors restaurants nacionals. Els restaurants Lo Paller del Coc (Rialp) i Er Occitan (Bossòst) es van incorporar a la Guia Repsol en entrar a la llista d’un Sol. La Finca de Susi Díaz, a Elx, i Bagá de Pedro Sánchez, a Jaén, van ser reconeguts amb tres sols.

ARTICLES - ZONA 3

ARTICLES - ZONA 4

EL MES LLEGIT

1

2

3

4

ARTICLES - ZONA 2 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 3 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 5

ARTICLES - ZONA 6 (BANNER HORIZONTAL)

ARTICLES - ZONA 7

ARTICLES - ZONA 8

ARTICLES - ZONA 11

LLEIDA

ARTICLES - ZONA 9 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 10 (Tablet)

ARTICLES - ZONA 12