El Palau d’Anglesola reunirà el diumenge 19 de novembre una dotzena de productors de formatges artesans al voltant de la novena Mostra del producte al municipi del Pla d’Urgell. Una jornada gastronòmica que al marge de la mostra expositiva, que també inclourà altres productes ponentins. El programa desplegarà activitats musicals, lúdiques, concursos i divulgació formatgera. Una edició en la qual la companyia lleidatana Plusfresc dona suport amb contingut, comunicació, logística i finançament.
Segons va explicar el responsable de comunicació de la firma, Joan David Porté la voluntat és reforçar la Mostra per tal de convertir-la en un punt de referència de la gastronomia de Ponent, que també comptarà amb els vins del Castell del Remei, les conserves de Cal Senzill, el forn de pa La Panoteca o la cervesa artesana Matoll. A partir de migdia tindrà lloc la Cheesemut, un tast d’una dotzena de formatges, marinats amb una copa de vi i acompanyat per la música de Ferran Orriols. A més, es torna a convocar el concurs de pastissos de formatge, i es lliurarà el guardó de Formatger d’Honor al cuiner Arnau París, guanyador de MasterChef.